Mascha Vangs lille datter tjener sine egne penge: Mor rører ikke ved formuen

Mascha Vangs nye børnetøjskollektion er opkaldt efter datteren Hollie Nolia, og den lille pige har selv været med til skabe tøjet sammen med sin mor.

Den 36-årige blogger og realitystjerne fortæller til Her og Nu, at hun gemmer hele overskuddet fra salget til Hollie Nolia, og dermed afviser hun, at hun tjener penge på sin datter.

- Overskuddet skal gå til Hollie Nolias børneopsparing, så jeg tjener ikke selv noget, siger hun til ugebladet.

Mascha Vang og Hollie Nolia præsenterede kollektionen på en messe i Forum i sidste uge i forbindelse med modeugen i København.

- Hollie synes det er sjovt. Hun fik børnechampagne ved ankomsten til messen, og sagde, at hun var klar til at gå på arbejde. Så nu kan hun snart gå hen i legetøjsbutikken og købe lige, hvad hun vil for de penge, hun har tjent, fortæller den glade mor til Her og Nu.

Børnetøjskollektionen er angiveligt allerede blevet så populær i udlandet, at producenten ikke kan følge med efterspørgslen.

Læs også: Mascha Vang løfter sløret for vilde forretningsplaner - hitter allerede i udlandet

 

What a day!!! Er helt overvældet over interessen over Hollie Nolia's børnetøj! Vi hygger stadig til CIFF Kids i Forum Se bla. med i Go' Aften Danmark senere #hollienolia @hollienolia #vanvittigtgladepiger

Et billede slået op af MASCHA VANG Blogger Mor (@maschavang) den

4. Feb 2016 kl. 4:17 PST

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip