Mascha Vangs lille datter tjener sine egne penge: Mor rører ikke ved formuen

Skrevet af Kristine Bugbee

09/02/2016

Dagens topnyheder

Mascha Vangs nye børnetøjskollektion er opkaldt efter datteren Hollie Nolia, og den lille pige har selv været med til skabe tøjet sammen med sin mor.

Den 36-årige blogger og realitystjerne fortæller til Her og Nu, at hun gemmer hele overskuddet fra salget til Hollie Nolia, og dermed afviser hun, at hun tjener penge på sin datter.

- Overskuddet skal gå til Hollie Nolias børneopsparing, så jeg tjener ikke selv noget, siger hun til ugebladet.

Mascha Vang og Hollie Nolia præsenterede kollektionen på en messe i Forum i sidste uge i forbindelse med modeugen i København.

- Hollie synes det er sjovt. Hun fik børnechampagne ved ankomsten til messen, og sagde, at hun var klar til at gå på arbejde. Så nu kan hun snart gå hen i legetøjsbutikken og købe lige, hvad hun vil for de penge, hun har tjent, fortæller den glade mor til Her og Nu.

Børnetøjskollektionen er angiveligt allerede blevet så populær i udlandet, at producenten ikke kan følge med efterspørgslen.

Læs også: Mascha Vang løfter sløret for vilde forretningsplaner - hitter allerede i udlandet

 

What a day!!! Er helt overvældet over interessen over Hollie Nolia's børnetøj! Vi hygger stadig til CIFF Kids i Forum Se bla. med i Go' Aften Danmark senere #hollienolia @hollienolia #vanvittigtgladepiger

Et billede slået op af MASCHA VANG Blogger Mor (@maschavang) den

4. Feb 2016 kl. 4:17 PST


Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: