Maskerede ‘islamister’ i viral video: - I kalder os perkere, så nu vil vi sige noget til jer

En video fra sidste år går lige nu viralt igen på Facebook. Det er politiker og debattør Asmaa Abdol-Hamid, der delte den for næsten præcis et år siden.

I den ser man tre unge mænd sidde ved et bord foran et flag med arabisk skrift. De to af dem har ansigterne dækket, hvilket leder tankerne hen på nogle af de mange jihad-videoer, der bliver lagt på nettet af ekstremistiske organisationer som Al Qaeda og Islamisk Stat.

- Til mine muslimske brødre og søstre derude, siger “talsmanden” og tilføjer noget på arabisk, mens der kører en messende underlægningsmusik i baggrunden.

- Og til jer vantro, som ser med: Hej. Vi muslimer har boet her i landet i over 30 år. Vi er blevet kaldt perkere, indvandrere, fremmedarbejdere, første, anden, tredje, fjerde og femte generationsindvandrere. I frygter os. I vil ikke snakke med os. I er bange for at interagere med os. Og dette har vi fået nok af, siger han med vrede i stemmen.

Men så kommer drejningen.

- I år vil vi lave om på det her! Vi vil tage ud på gaden. Og vi vil sørge for, at… ønske jer alle sammen en glædelig jul!

Læs også: Muslim til Islamisk Stat: Hvis I ikke kan lide dette land, så skrid

Videoen får masser af kommentarer med på vejen, ligesom den er delt over 24.000 gange.

En Facebook-bruger kommer eksempelvis med et forslag til, hvad gruppen kan kalde sig.

- Hej drenge. Det er lige sådan noget, vi har brug for. Tusind tak. Man kunne kalde jer Al Kagedej, skriver Susanne Husum.

Det er vel ikke et helt fjollet forslag?

Se videoen nedenfor.

En ny terrorgruppe??? Og de taler dansk! ☺️❤️

Posted by Asmaa Abdol-Hamid on Monday, November 24, 2014

 

Dagens Gossip