Maskerede mænd slog med hammer og baseballbat

Maskerede mænd slog tirsdag aften til mod to adresser i Helsingør. I det ene tilfælde blev en 45-årig mand slået i hovedet. Kort efter indløb anmeldelsen om en 23-årig mand, der var blevet slået med hammer og baseballbat Efterforskningen skal kaste lys over, om de to sager hænger sammen.

Det oplyser pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til Dagens.dk.

- Det er en mulighed, vi er åbne for, siger han til Dagens.dk.

Klokken 21.44 fik politiet en anmeldelse fra en lejlighed på Ørebakken i Helsingør. Ukendte, maskerede personer havde forsøgt at sparke hoveddøren til lejligheden ind. Da personerne opdagede, at beboerne havde ringet til politiet, flygtede de fra stedet. Det var under flugten, den 45-årige mand blev slået i hovedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Kun et minut senere - klokken 21.45 - fik politiet en anmeldelse fra en ejendom på Hestens Bakke. Her var en 23-årig mand blevet overfaldet af maskerede gerningsmænd, mens han lå i sengen og sov. Gerningsmændene havde sparket hoveddøren ind. Den 23-årige blev slået med en hammer og baseballbat. 

Henrik Suhr oplyser, at ingen af de to ofre kom slemt til skade ved overfaldene.

Ørebakken og Hestens Bakke ligger inden for en afstand af lidt over tre kilometer. Politiet kan ikke sige noget om, hvorvidt det er de samme gerningsmænd, der har slået til to gange, eller om der er tale om to grupperinger.

- Det er for tidligt at sige. Vi har en del afhøringer og nogle tekniske spor, vi skal følge op på. Der er ikke foretaget nogle anholdelser, fortæller Henrik Suhr.

Hvor mange gerningsmænd er der tale om?

- Der er ikke tale om en hær. Formodentlig under 10, siger Henrik Suhr.

Politiet er nu i færd med at vurdere sagens karakter.

Oplysninger kan gives på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip