Maskeret Netto-røver truede med dolk

Tirsdag aften dukkede en maskeret røver op i Netto på Roevej i Gørlev ved Kalundborg. Manden kom ind i butikken, hvor der var cirka ti kunder, omkring klokken 20.40 og truede den mandlige kassemedarbejder med en lille dolk. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Røveren fik udleveret kassebeholdningen, som han lagde i en hvid plastikpose, hvorefter han stak af til fods i ukendt retning.

Røveriet blev straks meldt til alarmcentralen, og flere patruljevogne blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde frem til røveren.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Gerningsmanden beskrives som cirka 20 år, cirka 170 cm høj og kraftig af bygning. Han bar sort maskering og var iført blå/lilla hættejakke med en hvid stribe på hvert ærme, mørke joggingbukser og sorte sko med hvide såler. Han medbragte en lille dolk og talte dansk under røveriet.

Vidner på stedet havde kort før røveriet bemærket en ”nervøs” mand uden for butikken. Denne mand blev beskrevet som værende en mand, 30-35 år, udenlandsk (mørk i huden) og med lange sorte skægstubbe, ca. 175 cm høj og almindelig af bygning.

Lokalpolitiet i Kalundborg vil gerne høre fra vidner til røveriet og andre, som kan have set noget i den forbindelse. Man vil også gerne i kontakt med den "nervøse" mand, som blev set ved butikken. Oplysninger kan gives til politiet via telefon 114. 

Dagens Gossip