Maskot stopper efter vægttab

Bradford City har sagt farvel til klubbens maskot gennem mere end 20 år. Maskotten var nemlig blevet for tynd.

Bradford Citys maskot er nemlig en "City Gent", og sådan en forretningsmand fra Londons finansdistrikt har mave. Det har 59-årige Lenny Berry også haft i sine mange år som klubbens talisman, men da han for et års tid siden fik konstateret sukkersyge, var han tvunget til at tabe sig, og nu er maven væk.

Lenny Berry er ked af at måtte sige sit job op. Til Bradfords lokale avis Telegraph & Argus Newspaper siger han:

- Jeg er helt nede. Jeg er en voksen mand, men det her er noget, jeg har grædt over, fortæller han og forklarer, hvorfor han nu føler sig nødsaget til at stoppe:

- Supporterne plejer at synge til mig: "Hvem spiste alle tærterne (who ate all the pies)". Og så plejede jeg at stå foran dem og holde om min mave. Jeg har altid haft et godt forhold til dem, siger Lenny Berry.

Klubbens direktør Roger Owen takker Barry for mange års tro tjeneste.

- På bestyrelsens vegne vil jeg gerne takke Lenny for hans anstrengelser gennem mange år, i al slags vejr og gennem klubbens skiftende grader af succes og fiasko.

- Han har moret mange, især vores fans i den yngre ende af aldersskalaen, og vi ønsker ham alt for fremtiden, hvor jeg forstår, at han fremover vil have sæsonkort, siger Roger Owen.Fremover vil der ikke være nogen 'City Gent' til at opmuntre Bradfords spillere og fans, klubben vil udelukkende bruge hanekyllingen Billy Bantam.

Dagens Gossip