Masser af fulde bilister på vejene: Otte spritbilister taget det seneste døgn på Sydsjælland

Alt for mange bilister kører fortsat rundt på vejene i påvirket tilstand.

Det viser blandt andet det seneste døgns høst hos Sydsjællands og Lollands Falsters Politi.

Vi taler om en almindelig tirsdag til onsdag, og alligevel blev der taget hele otte påvirkede bilister.

Her kan du læse de otte sager:

En 56-årig mand fra Fjenneslev overså tilsyneladende rundkørslen på Knudstrupvej/Næstvedvej syd for Sorø. Tirsdag klokken 17.26 kørte den 56-årige gennem rundkørslen, ind i et skilt og ind i autoværnet, hvor bilen standsede. Vidner tilbageholdt føreren og tilkaldte politiet, da han virkede fuld. Da betjentene kort efter ankom, viste en alkometertest, at den 56-årige havde en promille, der var en godt stykke over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 27-årig mand fra Dianalund var tirsdag klokken 17.02 ude at køre på Slagelsevej i Ruds-Vedby på trods af, at han havde indtaget for meget alkohol. Her blev han standset af politiet. Han var tidligere blevet frakendt førerretten, og han endte med at blive anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden.

På Møllevej i Rønnede blev en 54-årig mand fra samme by tirsdag klokken 15.59 standset af politiet. Manden havde kørt bil på førnævnte adresse, uagtet at han havde indtaget alkohol i for store mængder. Han var samtidig frakendt førerretten og han blev anholdt og sigtet for begge forhold.

En 59-årig mand fra Haslev fik tirsdag klokken 18.04 en sigtelse for spirituskørsel. Forinden havde han kørt på knallert på Moltkesvej i Haslev med for meget alkohol i blodet. Han blev samtidig anholdt.

En 42-årig mand fra Eskilstrup blev tirsdag klokken 19.45 standset af politiet. Han kørte bil på Eskilstrup Vestergade i Eskilstrup med en for høj promille. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 45-årig mand fra Brovst blev tirsdag klokken 21.53 kontaktet af politiet. Da manden holdt ind på en tankstation i nærheden af Vestervej i Sorø, kunne betjentene tydeligt lugte alkohol, da de henvendte sig til ham. Han virkede samtidig påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel i bil, samt kørsel i påvirket tilstand. Samtidig fandt man cirka et gram amfetamin, som naturligvis blev beslaglagt.

En 32-årig mand fra Nykøbing F. blev tidligt onsdag standset på sin knallert af politiet. Han kom kørende adVesterskovvej i Nykøbing. Han havde indtaget for meget alkohol, og klokken 01.00 kunne man derfor anholde og sigtet ham for spirituskørsel.

Og så gik der såmænd ikke engang et halvt år før en 18-årig ung mand fra Haslev satte sit kørekort på spil. Han kørte bil på Ringstedvej i Haslev, men det foregik mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip