Masser af mål og assister i stor danskeraften i NHL

28/11/2015

Alle danskere, der var i aktion i den nordamerikanske ishockeyliga NHL fredag aften, kom på tavlen.

Selv Nikolaj Ehlers, der ikke har lavet point i 11 kampe, viste pucken vej til målet, da Winnipeg Jets fredag vandt med 3-1 på udebane mod Minnesota Wild.

Ehlers lukkede kampen, da han scorede til slutresultatet 3-1 med tre minutter tilbage af sidste periode - med assist fra Chris Thorburn.

Frans Nielsen spillede ligeledes en hovedrolle i New York Islanders' kamp mod Florida Panthers.

Frans Nielsen lavede en assist til holdkammeraten Josh Bailey, der dermed udlignede til 2-2 i tredje periode.

I straffeslag scorede Nielsen det første mål for New York Islanders, der dog alligevel måtte se sig slået, da Brock Nelson brændte kampens sidste slag og dermed forærede Florida sejren.

Jannik Hansen var i kamp for Vancouver Canucks. I anden periode opfangede danskeren en tilbagelægning, som han lynhurtigt afleverede videre til den svenske megastjerne Daniel Sedin, der scorede sikkert.

Også den kamp endte 2-2 og måtte ud i straffeslag. Uheldigvis for Jannik Hansen og Vancouver Canucks vandt Dallas her 1-0 og dermed kampen 3-2.

Mikkel Bødkers Arizona Coyotes kom foran på et heldigt mål, inden Calgary Flames udlignede senere i perioden. I overtiden løb danskerens hold dog med sejren, da Oliver Ekman-Larsson efter godt fire minutter scorede det afgørende mål.

Lars Eller assisterede i Montreal Canadiens' sejr på 3-2 over New Jersey Devils. Danskeren satte Sven Andrighetto op, da han reducerede til 2-1 i anden periode.

Desværre for Lars Eller brændte han også straffeslag, da kampen skulle finde sin afgørelse på den mest nervepirrende måde, efter at stillingen var 2-2 efter forlænget spilletid.

Sven Andrighetto sendte dog efterfølgende den afgørende scoring ind, og så kunne Lars Eller alligevel glæde sig over en sejr.

Eneste dansker uden tid på isen fredag var målmand Frederik Andersen, der fortsat døjer med sygdom og derfor sad over.