Masser af penge på spil i pokalhåndbold

Skrevet af admin

22/10/2013

Mest læste i dag

For en håndboldklub er 250.000 kroner mange penge. Derfor står der meget på spil, når otte klubber onsdag aften spiller mændenes kvartfinaler.

Hold, som kvalificerer sig til semifinalerne i Aarhus i begyndelsen af marts, er garanteret 100.000 kroner. Erfaringen viser, ifølge en pressemeddelelse fra Divisionsforeningen Håndbold, at klubberne som regel tjener yderligere mellem 100.000 og 150.000 kroner.

Og endelig har den senere pokalvinder også sidenhen mulighed for at vinde 75.000 kroner i den såkaldte Super Cup næste sommer, hvor pokalvinder og mesterhold mødes.

- Final4 er stille og roligt ved at arbejde sig ind i bevidstheden hos håndbold-Danmark. Såvel sportsligt som økonomisk er det meget attraktivt at kvalificere sig til stævnet.

- En kvart million kroner gør en positiv forskel i enhver dansk håndboldklub, siger Jens Christensen, som er formand for Divisionsforeningen Håndbold.

Onsdagens kvartfinaler er GOG-Team Tvis Holstebro, HC Midtjylland-Mors Thy, Lemvig-Thyborøn-BSV og Team Sydhavsøerne-KIF Kolding København.

/ritzau/