Masser af tip om misbrugt 11-årig pige

70 tip, men ingen peger direkte mod en gerningsmand.

Sådan lyder status ifølge Fyns Politi tirsdag i sagen, hvor en 11-årig pige blev tvunget ind i en bil, da hun stod af skolebussen i Vester Skerninge på Fyn fredag eftermiddag.

Manden kørte hende ind i et skovområde, hvor han misbrugte hende i sin bordeauxrøde bil.

Pigen hævder at have set en campingvogn eller skurvogn, da bilen holdt stille og overgrebene stod på.

- Vi har nu fået omkring 70 henvendelser i løbet af weekenden og i går, og mange peger stadig på campingvognen og bilen, men enkelte peger på navne, som vi selvfølgelig undersøger de kommende dage, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau.

Den lokale skole advarer mod, at børn går alene hjem i området, men politiet kan hverken be- eller afkræfte, om gerningsmanden stadig kan befinde sig i nærheden.

Selvom politiet undersøger tip de kommende dage, så håber vicepolitiinspektøren, at tekniske undersøgelser kan vise vejen til gerningsmanden

- Der er nogle undersøgelse fra pigen tøj, som vi venter svar på, og forhåbentlig får vi en dna-profil derfra, fortæller Henrik Justesen.

Gerningsmanden er ifølge politiet 45-50 år, 175-180 centimeter høj, lys i huden, almindelig til kraftig af bygning. Han var iført sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse som dækkede underansigtet.

Manden talte dansk og kørte i en ældre bordeauxrød personbil af ukendt mærke .

Politiet søger også fortsat efter vidner, som fredag eftermiddag mellem klokken 14 og 15 har set eller har kendskab til bilen eller campingvognen/skurvognen i området omkring Vester Skerninge på Fyn.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip