Masseskyderi på mors dag: USA jagter mistænkt

Politiet i New Orleans er på udkig efter en 19-årig mand, som mistænkes for at have åbnet ild ind i en folkemængde under en mors dag-parade i byen søndag. Det skriver CBS News.

Adskillige personer har identificeret den unge mand ud fra videooptagelser, hvor man ser den formodede gerningsmand rette et håndvåben og affyre skud mod en gruppe mennesker, der flygter i alle retninger. Nogen falder sammen på jorden.

19 personer blev ramt af skud. Mandag er tre af de kvæstede fortsat i en kritisk, men ikke livstruende, tilstand. Hovedparten af de øvrige sårede er blevet udskrevet fra hospitalet.

Politiet kender ikke motivet til forbrydelsen, men udlover en dusør på godt 14.000 kroner for oplysninger, der kan føre til anholdelse af de skyldige.

Det amerikanske forbundspoliti FBI har udtalt, at skudepisoden ikke var terrorrelateret.

- Ud fra vores efterretninger har vi ingen grund til at tro, at det var en terrorhandling, sagde Mary Beth Romig, der er talsperson for FBI i New Orleans.

Politiet har forgæves ransaget tre adresser, men uden af finde den mistænkte. Nu er billeder og navnet på den 19-årige offentliggjort. Han opfordres til at melde sig selv.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip