Mat Wozniacki: Ikke noget at gøre ved det

Da Caroline Wozniacki onsdag tabte i to sæt til kinesiske Zheng Jie, var det danskerens femte nederlag i træk, og det har hun aldrig tidligere oplevet i sin karriere.

Og den øjeblikkelige krise blev sat ydeligere i relief af, at Wozniackis kinesiske modstander kun havde fået fire timers pause op til opgøret siden sin kamp i første runde. Turneringen i Bruxelles blev nemlig tirsdag ramt af regn, og en del kampe i første runde blev udsat.

Deriblandt Zheng Jies opgør i første runde mod den amerikanske kvalifikations-spiller Mallory Burdette, der blev spillet onsdag formiddag. Her måtte kineseren endda kæmpe i tre sæt, inden hun havde vundet 6-2, 4-6, 6-3. Fire timer senere gjaldt det så topseedede Caroline Wozniacki, der havde været oversidder i første runde.

Alligevel vandt Zheng Jie relativt ubesværet 6-2, 6-4. Hvilket dog ikke efterfølgende fik Caroline Wozniacki til at gå helt i sort, selv om hun var lidt mat i trækket efter nederlaget.

- Det var en hård kamp i dag. Jeg følte, jeg spillede godt i perioder og mindre godt i andre perioder, hvorimod hun spillede meget stabilt hele kampen igennem. Det var det, der gjorde udfaldet, kan man sige, lød det fra Caroline Wozniacki på WTAs hjemmeside.

Med fem tabte kampe i træk har danskeren fået den værst tænkelige optakt til årets anden Grand Slam, French Open på Roland Garros, der begynder på søndag.

- Det er klart, at jeg kunne have ønsket mig nogle bedre resultater op til French Open, men der er ikke noget, du kan gøre ved det nu, og man må bare lære af det og forhåbentlig vil alt klikke dér, sagde Wozniacki og prøvede at se optimistisk på den kommende opgave.

- Jeg ser frem til næste uge, og til at spille French Open igen. Det er altid spændende at spille en Grand Slam. Det skal nok blive sjovt. Nu tager jeg derhen og forbereder mig og træner. Og jeg vil gøre mit bedste dér, sagde Caroline Wozniacki til wtatennis.com.

 

 

 

Dagens Gossip