Matchvinder Cornelius: Jeg mangler ikke selvtillid

Skrevet af admin

17/04/2014

Mest læste i dag

Andreas Cornelius har fået en del kritik på det seneste. Der er blevet gættet på, at turen til Cardiff har trukket selvtilliden ud af angriberen, men det afviser han selv.

Torsdag viste han da også, at selvtilliden er i orden. I udekampen mod FC Vestsjælland fik angriberen chancen fra straffesparkspletten, og de 11 meter ind til stregen var intet problem for Cornelius.

- Det er nogle gange svært for journalister at se alle de fodboldmæssige småting, der kan gøres bedre. Så er det måske nemmere at snakke om, at jeg mangler selvtillid, siger Cornelius.

- Men det har vi slet ikke snakket om. Vi har fokuseret på alle de fodboldmæssige detaljer, der skulle gøres bedre. Jeg har da været klar over, at der er blevet talt om det, men det er ikke noget, jeg selv har fokuseret på.

- Jeg har ikke manglet selvtillid. Det er altid rart at score, det elsker jeg at gøre, men min selvtillid er stabilt høj, siger angriberen.

Målet var FC Københavns og kampens eneste, så tre point efter en ægte arbejdssejr kan sættes ind på løvernes konto.

- De var rigtig godt organiseret defensivt, men vi kom frem til tre-fire chancer og burde ikke have givet nogle væk. Vi gav så halvanden væk, heraf en kæmpestor i overtiden.

- Drengene skal have ros for at have været godt organiserede. Vi vidste, hvad det ville blive for en kamp, så vi vidste, at der skulle kæmpes for at score først. Det gjorde vi, siger Solbakken.

FC Københavns sejr bringer holdet á point med FC Midtjylland på andenpladsen. FCM har dog en kamp til gode, når holdet fredag gæster AGF.

/ritzau/