Matchvinder Jensen turde ikke gentage sin genistreg

Nicklas Jensen var atter manden i centrum for jublen, da det danske ishockeylandshold søndag tog en flot og meget vigtig sejr over Tjekkiet.

Efter 1-1 i ordinær kamp og overtid skulle det hele ligesom i fredags mod Letland afgøres på straffeslag, og igen var det Nicklas Jensen, der sørgede for den scoring, der sikrede Danmark sejren.

Men der blev ingen gentagelse af den straffefinte, som han brillerede med mod letterne, og som har været et stort hit på sociale medier siden. Jensen var ganske enkelt bange for, at den tjekkiske målmand havde afluret tricket.

- Jeg turde ikke rigtig lave det igen, fordi videoen er blevet så stor, at målmanden nok havde set det et eller andet sted.

- Jeg prøvede i stedet bare at lave en hurtig bevægelse og så få pucken op øverst i målet, og det lykkedes heldigvis, siger Nicklas Jensen.

- Det er jo fedt at se holdkammeraterne blive så glade og næsten smadre mig op i hjørnet i ren jubel, lyder det fra en målfarlige mand fra Hartford Wolf Pack i AHL.

Med sejren over tjekkerne er muligheden for, at danskerne kommer i kvartfinalen for kun anden gang i historien vokset markant.

- Det er fantastisk, vi kunne få de to point. Nu har vi virkelig en chance og kan gå ind til kampen mod Kasakhstan med selvtillid. Nu skal vi lige være lidt glade, og så skal den have fuld skrald i morgen, siger Nicklas Jensen.

Danmark møder Kasakhstan mandag aften klokken 19.15.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip