Matchvinder Suarez: Mit vigtigste mål i Barca-trøjen

23/03/2015

Det blev hverken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, der afgjorde dysten mellem Barcelona og Real Madrid.

I stedet blev Luiz Suarez med sin kampafgørende scoring efter 55 minutter i El Clásico, dagens mand i Catalonien.

Og uruguayaneren er ikke i tvivl om betydningen at sit ottende ligamål i sæsonen.

- Det er det vigtigste mål, jeg har scoret. Dani Alves fandt mig, og jeg udnyttede pladsen til at score, siger han ifølge den spanske sportsavis Marca.

Han henviser til, at Dani Alves 10 minutter inde i anden halvleg sendte en høj bold frem mod Suarez, der klemte sig imellem gæsternes to midterforsvarere Pepe og Sergio Ramos og tog bolden perfekt med sig, inden han lagde den i mål til 2-1 med sin næste berøring.

Med sejren over Real Madrid har Barcelona nu fire point ned til ærkerivalerne, og mesterskabet synes på vej til det nordøstlige Spanien.

Det skyldes ikke mindst resultaterne den seneste måned. Catalonierne har fået otte point mere end Carlo Ancelottis Madrid-tropper.

Og den italienske træner var da heller ikke tilfreds med sit holds præstation i den sidste tredjedel af kampen.

- Vi spillede godt i 60 minutter, men ikke i de sidste 30 minutter. Vi formåede ikke at holde hovedet koldt. Barcelona spillede rigtig godt mod slutningen, siger han ifølge Marca.

Der resterer 10 spillerunder i den bedste spanske fodboldrække.