Mathias Gehrt blev dobbelt målscorer i Holland

09/11/2013

Med to mål i 3-0-sejren over Cambuur blev Mathias Gehrt den store helt for Ado Den Haag i den bedste hollandske fodboldrække, Æresdivisionen.

Mathias Gehrt åbnede og lukkede kampen med en scoring i hver halvleg. I første halvleg bragte den tidligere Brøndby-spiller Ado Den Haag foran 1-0 efter 13 minutter.

Og 20 minutter før tid gjorde den hurtige og driblestærke kantspiller det også til slutresultatet 3-0.

Den hollandske angriber Mike van Duinen kom også på måltavlen midt imellem danskerens scoringer.

Mathias Gehrt er nu klubbens mest scorende spiller i Æresdivisionen med fem mål, mens van Duinen har lavet fire ligamål for Ado Den Haag.

Den tidligere OB-og Randers-spiller Oliver Feldballe var ikke med i truppen for Cambuur, så der blev aldrig tale om noget danskeropgør.

Med sejren overhaler Ado Den Haag netop Cambuur i bunden af tabellen. Ado Den Haag rykker akkurat op over nedrykningsstregen med 13 point efter 12 kampe.

Cambuur bytter plads med Ado Den Haag og dumper ned under nedrykningsstregen med 12 point efter 13 kampe.