Matic: Andreas Christensen bliver en stor spiller

Den 19-årige Chelsea-spiller Andreas Christensen kom lørdag aften ind til sin anden landskamp, da Danmark besejrede Serbien i Telia Parken med 2-0.

Selvom han stadig er ung, han har nået at stifte bekendtskab med nogle af fodboldens største stjerner, og serbernes måske bedste spiller, Nemanja Matic, ser store perspektiver i det danske talent.

- Andreas er en fantastisk spiller, men vigtigst for mig har han en stor personlighed, siger Nemanja Matic, der ligesom Andreas Christensen spiller i engelske Chelsea.

Nemanja Matic spillede hele kampen, og lidt over 10 minutter før tid fik serberen lov til at spille overfor sin klubkammerat, da Andreas Christensen erstattede William Kvist.

- Han er fremtiden for både Chelsea og det danske landshold. Han er en meget god fyr, og en dag bliver han en stor spiller, siger 26-årige Matic.

- Det fortjener han, tilføjer den serbiske midtbanespiller, der i maj var med til at vinde det engelske mesterskab med Chelsea.

Danmark var klart bedst i første halvleg, men efter pausen kom gæsterne bedre med i kampen, og kun dansk held og et par fremragende redninger fra Kasper Schmeichel i det danske mål gjorde, at Serbien gik tomhændet hjem.

- Vi kom meget bedre med i anden halvleg, og vi fortjente i hvert fald ikke at tabe. I det mindste fortjente vi det ene point, men tillykke til Danmark. Jeg ønsker dem alt det bedste, siger Matic.

- Jeg er sikker på, at Danmark nok skal kvalificere sig til EM, og jeg tror, at alle modstanderholdene vil få det svært mod Danmark, fastslår Nemanja Matic.

Serbiens rolle i EM-kvalifikationsspillet er efter nederlaget til Danmark så godt som udspillet.

Danmark har 10 point efter fem kampe. Næste hjemmekamp for danskerne bliver 4. september, hvor Albanien kommer på besøg i Telia Parken.

/ritzau/

Dagens Gossip