Matt Damon: Clooney narrede mig tyk

Du sveder dig halvt ihjel i træningscentret, men lige meget hjælper det, for dine bukser bliver alligevel strammere.

Hvis det lyder som et mareridt, skal du være glad for, at du ikke var i skuespilleren Matt Damons sko under optagelserne til den kommende Hollywood-film "Monuments Men".

For trods udtalte ambitioner om at træne sig i bedre form, oplevede Matt Damon ikke at taljemålet svandt ind. Det hele skyldtes dog filmens instruktør og den ulyksalige Damons gode ven, George Clooney. Det skriver Female First.

- Jeg læste - og det besvarede en masse af mine spørgsmål - at han havde fået syet mine bukser ind med omkring halvanden til tre millimeter omtrent hver anden dag. Han sagde: "Nu skal vi i form", og jeg svarede: "Ja, vi skal i form", så jeg trænede og trænede, og mine bukser blev strammere, og jeg tænkte: "Det kan ikke være rigtigt", lød det fra Damon, da han for nylig gæstede tv-værten Jay Lenos "The Tonight Show".

Det var dog først efter, filmens optagelser for længst var færdige, at Damon nåede til den erkendelse. Han havde nemlig ikke haft modet til at sige det mindste til Clooney, mens fedmeforskrækkelsen stod på.

George Clooney er blandt sine kolleger og venner kendt som en af Hollywoods største spøgefugle. Noget lignende skete da også for Damon for et par år siden, forklarede han til Jay Leno. Men da viste det sig, at stjernen rent faktisk blot havde lagt sig ud uden symaskinehjælp.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip