Matt Damon hyrer danskere til at skrive storfilm

De to danske filmmanuskriptforfattere Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg har skrevet manuskriptet til en ny amerikansk storfilm, som handler om den amerikanske politiker Robert F. Kennedy.

Det er Matt Damon og Ben Afflecks filmselskab, Pearl Street Films, som står bag filmen. Damon selv, skal spille hovedrollen som Robert F. Kennedy.

Den danske succesduo jubler over, at være blevet hyret til så stor en opgave.

- Det har været et drømmeprojekt og en kæmpe udfordring at skrive.

- Lykkeligvis er alle glade for det endelige resultat. Matt Damon og hans producer, Jennifer Todd, er nogen af de skarpeste og mest nede på jorden samarbejdspartnere, vi har mødt herovre, siger Nikolaj Arcel.

Det er endnu ikke på plads, hvorvidt det også bliver Nikolaj Arcel, som skal instruere filmen.

Det er ikke mere end en uge siden, at det blev offentliggjort, at Nikolaj Arcel skal instruere filmatiseringen af Stephan Kings "The Dark Tower".

Den succesfulde duo Arcel og Heisterberg har tidligere lavet Kongekabale, Rejsen til Saturn, Mænd der hader kvinder, Sandheden om mænd, En kongelig affære og Fasandræberne.

Optagelserne til filmen om Robert F. Kennedy skal efter planen begynde i 2016. Det er Warner Brothers som distribuerer filmen.

Robert F. Kennedy var præsident John F. Kennedys lillebror, og de arbejdede tæt sammen i politik. Da John F. Kennedy blev skudt i 1963, måtte lillebroren træde ud af storebroderens skygge, og han forsøgte selv at blive amerikansk præsident.

Men Robert F. Kennedy måtte lide samme tragiske skæbne som sin bror. Han blev skudt samme nat, som det stod klart, at han ville blive den demokratiske præsidentkandidat ved valget i 1968.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip