Matthew McConaughey kaster sig over herremode

Han samarbejder med den canadiske producent Grand National Apparel og det første resultat er en forårskollektion med navnet All-Journey Gear.

Tøjet er inspireret af McConaugheys aktive livsstil og skuespilleren sender en del af indtægterne fra salget videre til en af sine mærkesager. Det er Just Keep Livin Foundation, der tilbyder eleverne på amerikanske storbygymnasier motionstilbud efter skoletid.

»Sahara«-stjernen er stærkt optaget af, at de unge lærer glæden ved at bevæge sig i stedet for at sidde foran en computer og blive federe og federe. »Jeg starter mit tøjmærke, fordi det rummer et positivt budskab«, udtaler McConaughey og tilføjer, at han også selv har fornøjelse af initiativet: »Det er sjovt og får mig til at smile«, lyder det.

Den nybagte designers tøj sælges under navnet JKL efter hans organisation og ifølge en talsmand er tingene både trendy og brugbare.
»Det er Matthews særdeles aktive liv, der har givet ham idéerne til moderne, funktionelt herretøj, som blander materialer og stil fra sportstøj med det, vi kender fra afslappet hverdagsbeklædning«, siger.hans agent John Frierson.

Dagens Gossip