Matti Breschel tror på VM-guld til Magnus Cort

Igen var det Team Cult Energi, der løb med overskrifterne efter 4. etapes kuperede rute til Asnæs Indelukke. Holdets 20-årige Magnus Cort tog sin anden etapesejr, og det aftvinger anerkendelse fra løbets gule trøje, Matti Breschel.

- Det er godt lavet. Det er meget imponerede, så stor respekt til Magnus Cort og hele holdet. Han har fået sit gennembrud her. Der er stor prestige i Danmark Rundt, der er et veletableret cykelløb. Han er 20 år. Det er helt vildt, siger Matti Breschel.

- Hvis han kan vinde her, så kan han også vinde U23-VM med mindre, der kommer en eller anden hviderusser eller en anden idiot, der ikke kender reglerne, siger han.

Og ifølge Matti Breschel rykkede Magnus Cort på det helt rigtige tidspunkt, da favoritterne havde brugt deres hjælperyttere op, før sidste tur opad finalebakken.

- Alle kaptajnerne sad bare og kiggede på hinanden, og det lukrerer Magnus på. Så er der nogen, der sidder og kigger på mig, Lars Bak (Lotte Belisol) og Wilco Kelderman (Team Belkin). Jeg prøver så at lukke hullet, men jeg kunne ikke. Jeg havde brugt mine patroner ude på ruten i dag, siger Matti Breschel.

Matti Breschel tabte to sekunder i det samlede klassement til Lars Bak, og derfor får den 28-årige sjællænder nu endnu sværere ved at forsvarer førertrøjen, når det lørdag aften går løs med en 12,1 kilometers enkeltstart i Holbæk.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip