Mavevirus lammer helt landshold

Venezuela er det eneste sydamerikanske land, der aldrig har kvalificeret sig til en VM-slutrunde - og deres vej til VM i 2014 er bestemt ikke blevet lettere de seneste par dage.

Landstræner Cesar Farias har i øjeblikket samlet sit mandskab forud for fredagens kvalifikationskamp mod Chile, men i stedet for løbe rundt og forberede sig på kampen, ligger tyve af de venezuelanske spillere brak på deres værelser. De er nemlig ramt af en mavevirus.

- De har ikke haft en god nat og har ikke været i stand til at træne, sagde træner Cesar Farias til de fremmødte journalister efter tirsdagens træning og fortalte samtidigt, at de endnu ikke ved, hvad der helt konkret er årsag til, at det meste af holdet i øjeblikket pendler fra seng til toiletkumme i pendulfart.

Det vides endnu heller ikke, om de syge spillere når at blive klar til kamp. Venezuela har ellers brug for alle mand, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme med til VM. Landet ligger i øjeblikket på sjettepladsen i den sydamerikanske VM-kvalifikationsgruppe, hvor det kun er de fire bedste hold, som kvalificerer sig direkte. På fjerdepladsen ligger fredagens modstanderhold Chile, der er fem point foran.

Dagens Gossip