McCarteny overrasker med gadekoncert i New York

Paul McCartney gav koncert på Times Square.

Rockveteranen gav sine fans meget kort varsel. Mindre end to timer før sin optræden fortalte McCartney på Twitter, at han ville spille på den berømte plads i millionbyens hjerte.

»Wow, hvor jeg glæder mig til at spille på Times Square i New York i efteriddag klokken 13«, skrev den tidligere Beatles-musiker blot.

Selv om det var midt på en arbejdsdag, stimlede hundredevis af mennesker sammen til minikoncerten, der foregik fra bagenden af en stor lastvogn.

Den 71-årige sanger og hans musikere ankom til Times Square i nogle af New Yorks velkendte gule taxaer og diskede op med en lille håndfuld numre fra McCartneys næste album. De spillede blandt andet skæringen »Everybody Out There« og titelnummeret »New«.

Undervejs fortalte McCartney menneskemængden, at han kun havde tilladelse til at spille et kvarter og rundede af med sin seneste single »Queenie Eye«.

Det var anden gang i denne uge, rocklegenden leverede en musikalsk overraskelse i New York. Onsdag besøgte han Frank Sinatra School for the Arts i bydelen Queens, hvor han begejstrede eleverne med en lille koncert.

Samme dag kunne McCartney fejre toårs bryllupsdag med sin kone Nancy Shevell, som overværede sin mands optræden både onsdag og torsdag.

Sangeren sender sit nye album i handlen på mandag. »New« er hans 16.
studieplade som solist og den første med lutter nyt materiale siden »Memory Almost Full« fra 2007.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip