McCartney overrasker med optræden på lastvogn i London

Skrevet af admin

18/10/2013

Mest læste i dag

Paul McCartney gav fredag overraskende en lille gratis koncert i Londons Covent Garden sammen med et band på ladet af en lastvogn.

Den 71-årige tidligere beatle spillede både på et farvestrålende klaver og på guitar for et par hundrede mennesker i Covent Garden, der ligger i det centrale London.

Den lille koncert var et stunt, som skulle fremme stjernens nye album, der har titlen "New". Albummet er hans første med solomateriale i seks år.

Det var hovedsageligt tilfældigt forbipasserende og lokale butiksdrivende, som ilede til for at høre koncerten, som kun var blevet varslet på Twitter få minutter før den fandt sted.

- Thank you,@PaulMcCartney. Jeg kan med sikkerhed sige, at det er den bedste frokostpause, som jeg nogensinde har haft, skriver en fan, James Gill, på Twitter.

Forud for sin optræden havde McCartney vakt opsigt med et interview, hvor han roser det nye britiske boyband One Direction, som er blevet kaldt det nye The Beatles.

I interviewet siger McCartney, at han kan lide det nye band, men han mener ikke, at det er fair at sammenligne bandet med The Beatles.

- Vi gjorde, hvad vi gjorde i en særlig periode, som var meget forskellig fra i dag. Jeg ved ikke, om det var lettere den gang at være en vildt stor succes, men det var i hvert fald anderledes.

McCartney har arbejdet sammen med flere producere på det nye 12-spors album - deriblandt Paul Epworth, Mark Ronson, Ethan Johns og Giles Martin.

/ritzau/AFP