McIlroy får klø af Woods og ryger hjem

Det har tilsyneladende ikke hjulpet den nordirske golfspiller Rory McIlroy at have kæresten Caroline Wozniacki med som heppekor ved World Golf Final, der spilles i Tyrkiet.

Torsdag tabte han sin tredje og sidste match i golfdysten til Tiger Woods. Dermed er han ude af turneringen efter tre nederlag.

- Jeg er ikke så skuffet igen. Jeg kan holde eftermiddagen fri og kan ligge ved poolen.

- Jeg kom hertil, fordi jeg aldrig har spillet i Tyrkiet, og fordi der er masser af gode spillere her, siger han ifølge Reuters.

Verdensetteren mødte en velspillende Woods, der gik banen i syv slag under par og ikke lavede en eneste bogey.

Selv tillod han sig to bogeyer og måtte sande, at hans score på et slag under par ikke var i nærheden af at indbringe ham point.

McIlroy tabte tidligere på ugen også til sydafrikaneren Charl Schwartzel og amerikaneren Matt Kuchar og slutter dermed sidst i gruppe 1.

Kun de to bedste fra hver gruppe går videre til semifinalerne i turneringen, hvor der er 1,5 millioner dollar (8,7 millioner kroner) til vinderen.

Rory McIlroy går dog ikke tomhændet fra turneringen, idet han trods lutter nederlag alligevel får en check på 300.000 dollar (1,7 millioner kroner) for ulejligheden.

- Jeg forventede, at det ville blive en sjov uge, og det har det været. Nu har jeg fire turneringer tilbage i sæsonen, siger McIlroy.

I næste uge skal han dog se tennis. Hvis ellers han kan få et visum til Rusland, rejser McIlroy med Wozniacki til Moskva, hvor hun spiller med i Kremlin Cup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip