McIlroy flyver til bokseshow under golfturnering

Skrevet af admin

29/04/2015

Mest læste i dag

Når man er verdens bedste golfspiller, kan man gøre næsten som man har lyst til, og det gør Rory McIlroy lørdag.

Nordireren spiller World Golf Championships Match Play i San Francisco i de kommende dage, men han vil ikke gå glip af lørdag aftens gigantiske VM-boksekamp mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao i Las Vegas.

Det skriver flere internationale nyhedsbureauer.

Derfor flyver han i sit eget private jetfly de 900 kilometer fra San Francisco til Las Vegas, så snart han har spillet færdig lørdag.

Når kampen er forbi sent lørdag aften i Las Vegas, flyver Rory McIlroy tilbage til San Francisco, hvis han stadig er med i turneringen.

WGC bliver år spillet i et lidt anderledes format end tidligere. De 64 spillere er delt ind i 16 grupper af fire spillere, og der spilles alle mod alle i grupperne. Den bedste i hver gruppe går videre til knockout-fasen.

De 16 gruppevindere spiller 1/8-finaler og kvartfinaler lørdag, mens semifinaler og finale spilles søndag.

Amerikaneren Jason Day kommer for at forsvare sin sejr fra sidste år, og der er knyttet visse forventninger til Masters-vinderen Jordan Spieth, men Rory McIlroy hører naturligt nok også til blandt de absolutte favoritter.

Nordireren fylder i øvrigt 26 år på mandag, så bokseturen skal måske også ses som en tidlig fødselsdagsgave til ham selv.

/ritzau/