McIlroy jubler over første sejr i USA i år

Verdensranglistens nummer et, Rory McIlroy, vandt i overbevisende stil WGC World Match Play Championship (WGC), da han i finalen besejrede Gary Woodland klart.

Dermed strøg nordireren gennem turneringen med lutter sejre i først puljespillet og siden i knockout-runden. Men han var presset undervejs.

I semifinalen måtte han sænke et eagle-putt på 18. hul for at komme i finalen, og verdensetteren var efter finalen meget tilfreds med sin præstation gennem hele turneringen.

- Jeg er virkelig stolt af mig selv, fordi jeg viste meget karakter tidligere i turneringen, hvor jeg kom tilbage efter at have været bagud flere gange, siger McIlroy ifølge AFP.

Han er den første topseedede til at vinde turneringen siden Tiger Woods i 2008, og det var samtidig nordirerens første sejr på amerikansk grund i år.

- Jeg spillede virkelig solid golf. Det var min anden WGC og min første sejr i USA i år. Jeg kunne ikke være gladere, siger Rory McIlroy.

Siden turneringssejren i Dubai Desert Classic i slutningen af januar har McIlroy ikke formået at vinde flere titler, men det fik han altså ændret på natten til mandag.

/ritzau/

Dagens Gossip