McLaren åbner døren for Magnussen: Perez er færdig

Kevin Magnussen kan være meget tæt på at kunne kalde sig Formel 1-kører for McLaren. Onsdag aften meddelte mexicaneren Sergio Perez, at han forlader McLaren ved årets udgang.

Det har været rygtet længe, at 23-årige Perez ville stoppe hos McLaren, og at Kevin Magnussen ville overtage det ledige sæde. Det kan nu komme til at ske.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke McLaren for at give mig muligheden for at være hos dem i denne sæson.

- Det har været en ære for mig at være på et af de mest konkurrencedygtige hold i sporten, og jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg skiftede til dem, lyder det fra Perez.

- Jeg vil gerne ønske holdet det bedste i fremtiden. Jeg vil altid være en fan af McLaren, fastslår mexicaneren i en udtalelse, han har offentliggjort på sin twitter-profil.

McLaren-chefen Martin Whitmarsh har benyttet lejligheden til at takke Perez for at være "et fint medlem" af holdet, siden han skiftede fra Sauber-holdet i slutningen af sidste år.

- Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, og vi er sikre på, at han har mange succeser foran sig, siger Whitmarsh.

Det bedste resultat i årets grand prix-serie har været en femteplads for Perez ved det indiske grand prix, og det er blevet kritiseret for at være for dårligt.

21-årige Kevin Magnussen har hidtil været reservekører for McLaren, og han har længe ytret ønske om at køre Formel 1 for teamet.

Nyheden om Perez kan måske bane vejen for, at McLaren vælger at annoncere Kevin Magnussen som afløser for Perez inden længe. Det er dog indtil videre spekulationer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip