McLaren åbner døren for Magnussen: Perez er færdig

Kevin Magnussen kan være meget tæt på at kunne kalde sig Formel 1-kører for McLaren. Onsdag aften meddelte mexicaneren Sergio Perez, at han forlader McLaren ved årets udgang.

Det har været rygtet længe, at 23-årige Perez ville stoppe hos McLaren, og at Kevin Magnussen ville overtage det ledige sæde. Det kan nu komme til at ske.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke McLaren for at give mig muligheden for at være hos dem i denne sæson.

- Det har været en ære for mig at være på et af de mest konkurrencedygtige hold i sporten, og jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg skiftede til dem, lyder det fra Perez.

- Jeg vil gerne ønske holdet det bedste i fremtiden. Jeg vil altid være en fan af McLaren, fastslår mexicaneren i en udtalelse, han har offentliggjort på sin twitter-profil.

McLaren-chefen Martin Whitmarsh har benyttet lejligheden til at takke Perez for at være "et fint medlem" af holdet, siden han skiftede fra Sauber-holdet i slutningen af sidste år.

- Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, og vi er sikre på, at han har mange succeser foran sig, siger Whitmarsh.

Det bedste resultat i årets grand prix-serie har været en femteplads for Perez ved det indiske grand prix, og det er blevet kritiseret for at være for dårligt.

21-årige Kevin Magnussen har hidtil været reservekører for McLaren, og han har længe ytret ønske om at køre Formel 1 for teamet.

Nyheden om Perez kan måske bane vejen for, at McLaren vælger at annoncere Kevin Magnussen som afløser for Perez inden længe. Det er dog indtil videre spekulationer.

/ritzau/

Dagens Gossip