McLaren-boss: Button kører for os i 2016

I øjeblikket er Fernando Alonso og Jenson Button de to faste Formel 1-kørere hos McLaren, mens Kevin Magnussen er reservekører.

Så hvis Magnussen skal have en chance for at køre Formel 1-løb næste år, så skal danskeren slå en af de to rutinerede kræfter af holdet.

Det ser dog ud til at have lange udsigter, hvis man skal tro de seneste udmeldinger fra Ron Dennis, der er McLarens chef. Ron Dennis insisterer på, at Button vil blive hos McLaren i 2016.

- Jenson Button har en toårig kontrakt med McLaren. Vi tænker ikke en gang på andre kørere i øjeblikket, siger Ron Dennis til Sky Sports.

Button udgik søndag fra det britiske Formel 1-grandprix i Silverstone efter et sammenstød med holdkammeraten Alonso i det første sving.

I engelske medier er der blevet spekuleret i, at McLaren overvejer at droppe Button til næste sæson, men Ron Dennis afviser rygterne og understreger, at den tidligere verdensmester bliver i minimum en sæson mere.

McLaren-bilen har nærmest været kronisk handicappet med en ny Honda-motor, som har vist sig at være både langsom og ustabil.

Og det har gjort det svært for Button og Alonso at levere varen. I år har begge i alt hentet sølle fem point - senest Alonsos ene point i Silverstone.

- Begge gør et formidabelt stykke arbejde, lyder det afvæbnende fra Ron Dennis.

- Det ville være meget, meget nemt for dem begge at være kritiske over for McLaren, men det er de ikke, forklarer han.

Ron Dennis afslørede i maj, at Alonso har skrevet under på en treårig kontrakt med McLaren, da spanieren skiftede fra Ferrari inden denne sæson.

/ritzau/

Dagens Gossip