McLaren-boss vil fortsætte med Button og Alonso i 2016

Skrevet af admin

08/09/2015

Dagens topnyheder

Den danske racerkører Kevin Magnussen skal som udgangspunkt ikke forvente at køre Formel 1 for McLaren i den kommende sæson.

I hvert fald ikke hvis det står til McLarens løbsdirektør, Eric Boullier. Han foretrækker at fortsætte med briten Jenson Button og spanieren Fernando Alonso i 2016-sæsonen.

- Indtil videre har vi intentioner om at fortsætte med de kørere, vi har. Men det er jeg ikke ene om at bestemme, siger Eric Boullier til Formel 1's hjemmeside.

Han tilføjer samtidig, at holdets reservekørere, Kevin Magnussen og Stoffel Vandoorne, har potentiale til at være med i Formel 1.

- For Kevin og Stoffel vil vi gøre vores yderste, for at de kommer til at køre Formel 1, siger franskmanden.

Sidste år skulle man vente helt til december, inden McLaren besluttede sig for sine to kørere til 2015-sæsonen. Så længe skal man ifølge Eric Boullier ikke vente denne gang.

Han bekræfter, at Button kører på en etårig kontrakt med mulighed for forlængelse i yderligere et år.

- Der er selvfølgelig en dato på Jensons Buttons option, og vi ved, at vi ikke venter til årets udgang denne gang, siger Boullier.

Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, fortalte i sidste uge til Ritzau, at førsteprioriteten er at køre for McLaren i næste sæson, men samtidig sagde hun, at der er dialog med flere andre hold.

/ritzau/