McLaren-chef kritiserer Magnussen-rival

Teamchef Martin Whitmarsh er i hvert fald ikke synderligt imponeret over mexicanske Sergio Perez, der i det kinesiske grand prix i Shanghai sluttede på en skuffende 11.-plads.

- Jeg synes, at han har været meget høflig indtil nu i år. Han bliver nødt til at være mere hård. Han har været alt for flink til at lade folk overhale ham. Han var lidt mere robust i dag, sagde Whitmarsh efter løbet.

Perez, der kom til McLaren fra Sauber til denne sæson for at køre sammen med teamets førstekører Jenson Button, har scoret to point i årets tre første løb. Button har til sammenligning hentet 12 point.

McLaren-teamet har generelt kæmpet med at finde den fart i bilen, som de havde i slutningen af sidste år, og tålmodigheden med Sergio Perez virker heller ikke til at være opbrugt endnu, hvis Whitmarsh' ord står til troende:

- (...) Jeg synes, at han gjorde et fornuftigt stykke arbejde, men han er ikke tilfreds med sig selv, og det skal han heller ikke være. Det her vil ikke blive husket som hans bedste weekend i år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip