McLaren plukker Red Bulls aerodynamiske hjerne

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Red Bull har de senere år været næsten suveræne inden for Formel 1 med Sebastian Vettel som snart firedobbelt verdensmester.

Konkurrenterne har haft svært ved at slå Red Bull-mandskabet, men nu har det britiske McLaren-team foretaget en strategisk rekruttering, der måske kan ændre på den nuværende magtbalance.

McLaren har således indgået en kontrakt med Red Bulls aerodynamiske ekspert Peter Prodromou, der var ansat hos McLaren, før han i 2006 skiftede til Red Bull.

- Vi skal huske på, at Peter i øjeblikket er på kontrakt hos Red Bull, og det må vi respektere. Nu er det op til dem at aftale betingelserne og en dato for, hvornår han kan forlade dem.

- Men vi har ansat Peter, og vi er meget glade for, at han bliver en del af vores hold, siger McLarens managing director, Jonathan Neale, til skysports.com.

McLarens to VM-kørere er placeret langt tilbage i VM-stillingen. Jenson Button er nummer ni med 58 point, mens Sergio Perez indtager en 13.-plads med 23 point.

VM-stillingen toppes af Red Bulls Sebastian Vettel med 272 point. Tyske Vettel kan søndag vinde VM-titlen i forbindelse med det japanske grand prix.

/ritzau/