Medie: Arsenal er i hælene på dansk talent

Patrick Olsen, et af de største talenter på det danske ungdomslandshold i fodbold, gør måske Christian Eriksen følgeskab i den nordlige del af London.

Der er dog ikke Eriksens nye klub, Tottenham, men derimod lokalrivalen Arsenal, der er interesseret i Patrick Olsen, skriver det britiske Talksport.

Inter hentede sidste år Patrick Olsen til Milano, og den 19-årige tidligere Brøndby-spiller er allerede nu tæt inde omkring førsteholdstruppen i den italienske storklub.

Talentspejdere fra Arsenal har holdt øje med midtbanespilleren i flere måneder, og holdets manager, Arsène Wenger, er ifølge Talksport ivrig efter at få Patrick Olsen til klubben.

Arsenal har endnu ikke afleveret et konkret købstilbud, men klubben har talt med Inter om muligheden for at lave en lejeaftale med en indbygget købsoption for danskeren. Det forslag har italienerne dog afvist.

Patrick Olsen anses for at være en af favoritterne til at følge efter andre unge spillere som Christian Eriksen og Victor Fischer og få chancen under Morten Olsen på A-landsholdet.

/ritzau/

Dagens Gossip