Medie: Betjente skal afhøre indbrudstyve i Maddie-sagen

Britiske efterforskere er angiveligt rejst til Portugal for at afhøre tre indbrudstyve, der sættes i forbindelse med den forsvundne pige Madeleine McCann.

Indbrudstyvene skal ifølge den britiske avis Daily Mirror have opholdt sig i det portugisiske ferieområde Praia da Luz i maj 2007, da den dengang treårige britiske pige forsvandt under en familieferie.

Optagelser fra mændenes mobilsamtaler viser, at tyvene foretog talrige opkald til hinanden i timerne efter, at McCann forsvandt, rapporterer Daily Mirror ifølge Sky News.

En talskvinde fra Metropolitan Police bekræfter, at anklagemyndigheden Crown Prosecution Service har sendt en anmodning til de portugisiske myndigheder på vegne af politiet. ­Hun afviser imidlertid at diskutere brevets indhold.

En talsmand for Madeleines forældre, Kate og Gerry McCann, siger til The Mirror, at han anser det for værende sandsynligt, at indbrudstyvene er målet.

- Brevet er en vigtig udvikling, siger han.

- Det betyder, at de har intentionen om at afhøre og arrestere X, Y eller Z, vurderer han.

Hvis turen til Portugal ender med anholdelser, vil det være Scotland Yards første, siden politienheden åbnede efterforskningen i 2011 for at gennemgå den lille piges forsvinden på ny.

Det antages, at de tre omtalte indbrudstyve brød ind i en enden ferielejlighed og forstyrrede et barn få dage inden, Madeleine McCann forsvandt.

Ved den lejlighed blev mændene dog opdaget af barnets forældre og havde derefter held til at stikke af.

Også portugisisk politi har genåbnet efterforskningen af sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip