Medie: Capello til møde om italiensk landstrænerjob

Skrevet af admin

22/03/2016

Mest læste i dag

Den italienske toptræner Fabio Capello har aldrig stået i spidsen for Italiens landshold, men det kan der blive lavet om på.

Ifølge den italienske sportsavis La Gazetta dello Sport skal den 69-årige italiener nemlig mødes med Det Italienske Fodboldforbund, FIGC, en af de nærmeste dage, hvor jobbet som landstræner for Italien er på dagsordenen.

Capello stod i fire år i spisen for det engelske landshold, og herefter var han i tre år russisk landstræner, indtil han blev fyret i fjor.

Italieneren har tidligere været træner for storklubberne Real Madrid, Juventus, Roma og Milan, og i nogle af klubberne har han været af flere omgange.

Fabio Capellos navn dukker lidt pludseligt op på listen over FIGC's kandidater, for umiddelbart har forbundet været mest lun på at sikre sig Bologna-træner Roberto Donadoni.

Den tidligere Milan-stjerne er dog på kontrakt i Bologna, og det synes vanskeligt at få fat i Donadoni.

- Roberto (Donadoni, red.) har kontrakt til 2018, så der er ikke noget problem. Han er rolig og fokuseret, og han ved, at han er en del af klubbens udviklingsprojekt.

- Han har gjort det klart, at han ønsker at blive, lød det således søndag fra Bolognas præsident, Joey Saputo, ifølge Reuters.

Jobbet som italiensk landstræner er ledigt efter sommerens EM-slutrunden, da Antonio Conte har meddelt, at han stopper i jobbet til sommer.

Antonio Conte har også forklaret, at han ønsker at vende tilbage til klubfodbolden, og han er i flere britiske og italienske medier blevet sat i forbindelse med managerjobbet i engelske Chelsea.

/ritzau/