Medie: Christian Keller ikke med mod Brøndby

Christian Keller er ikke med, når Randers FC gæster Brøndby søndag eftermiddag. Det fremgår af holdudtagelsen på superligaklubbens hjemmeside.

Dermed har sagen om balladen i Randers taget en ny drejning.

Med Canal 9 som kilde skriver BT, at Kellers fravær fra Randers-truppen skulle være en direkte konsekvens af, at midtbanespilleren har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings ekskone.

Canal 9 præsenterede flere og opsigtsvækkende oplysninger om det dramatiske trekantdrama i Randers, da kanalen indledte optakten til kampen på Brøndby Stadion.

En af oplysningerne, som blev bekræftet af Randers-direktør Michael Gravgaard, var, at en håndfuld spillere lørdag bankede på cheftræner Colin Todds dør og meddelte, at de ikke ville stille op til Brøndby-kampen, hvis Keller var med.

- Det er trænerens opgave at sørge for, at han under de givne omstændigheder på dagen stiller med det bedste hold. Og jeg kan godt bekræfte, at der har været et møde, mellem det man vel kan kalde spillerrådet og Colin Todd.

- Hvad der præcis er blevet sagt på mødet, det ved jeg ikke, for jeg var der ikke. Men det er klart, at træneren har en opgave - også i Randers FC - og det er at stille med det stærkeste hold, og det er så det, han gør, siger Gravgaard til Canal 9.

BT har også fået fat i Christian Keller selv.

- Jeg er ikke med på grund af sportslige årsager. Træneren har valgt nogle andre til truppen, og det er egentlig bare det, der er årsagen.

- Jeg har en chef og et trænerteam, og det er dem, jeg forholder mig til. Det er dem, der har sagt til mig, at jeg ikke kan spille i weekenden, fordi de har valgt nogle andre til truppen. Det er den forklaring, jeg har fået, siger Keller til BT.

Keller var indtil for nylig anfører i Randers, men blev frataget anførerbindet som konsekvens af koneballaden i klubben. Mads Fenger er udpeget som ny anfører.

Borring er så påvirket af sagen, at han i øjeblikket er på orlov på ubestemt tid. Den hurtige kantspiller er i gang med at blive separeret, men bor fortsat under samme tag som konen Kira og to fælles børn.

/ritzau/

Dagens Gossip