Medie: Dansk klub truer HSV Hamburg med konkurs

Den tyske håndboldklub HSV Hamburg har angiveligt økonomiske problemer i øjeblikket og bliver sendt til inkasso af den danske håndboldklub Team Tvis Holstebro.

Det skriver Ekstra Bladet, som beretter, at Team Tvis Holstebro har mistet tålmodigheden med den tyske bundesligaklub, som har danskerne Hans Lindberg, Casper U. Mortensen og Allan Damgaard i truppen.

De danske spillere har ikke modtaget løn for oktober endnu ifølge avisen, mens Team Tvis Holstebro ikke længere vil vente på betalingen af første rate i forbindelse med sommerens køb af Allan Damgaard i Holstebro-klubben.

- Næste skridt vil være en konkursbegæring, siger Tvis Holstebros formand, Jørgen Hansen, der har hyret en tysk advokat. Formanden fortæller, at dialogen med HSV Hamburg pludselig stoppede.

Beløbet skulle dreje sig om 25.000 euro (cirka 187.000 kroner), og det samme beløb, skal tyskerne efter planen betale igen den 1. januar.

- Vi må erkende, at vi var været blåøjet, da vi solgte Allan Damgaard og skulle ikke have givet kredit, siger Jørgen Hansen.

I salget af Allan Damgaard indgår også en opvisningskamp.

Ifølge Hans Lindberg er det i løbet af de seneste to sæsoner næsten blevet kutyme, at lønnen ikke er kommet til tiden.

- Vi regner med, at lønnen vil komme i næste uge. det er vi blevet lovet siger Hans Lindberg.

/ritzau/

Dagens Gossip