Medie: Frank Arnesen er fyret i Paok

Skrevet af admin

16/02/2016

Mest læste i dag

Frank Arnesen er færdig som sportsdirektør i den græske fodboldklub Paok Thessaloniki. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

- Paok bekræfter ophævelsen af samarbejdet med Frank Arnesen, der arbejdede som sportsdirektør i klubben.

- Desværre kunne vores samarbejde ikke fortsætte på grund af forskellig tilgang til udviklingen af holdet, lyder oversættelsen af den græske tekst, som Paok har lagt ud på klubbens hjemmeside.

Ifølge flere danske medier kalder Arnesen over for sport24.gr fyringen for en beslutning truffet i gensidig forståelse.

Den tidligere landsholdsspiller blev ansat i Paok i maj 2015 og nåede kun otte måneder på posten.

Arnesen blev ansat på en tre år lang kontrakt og vendte dermed tilbage på den professionelle fodboldscene, hvor han tidligere har haft en tilsvarende rolle i nogle af Europas største klubber.

Paok endte på tredjepladsen i den bedste græske fodboldrække i sæsonen før hans tiltræden, men ligger efter 22 kampe i denne sæson på en femteplads efter en periode med syv kampe uden sejr.

Arnesen blev tvunget til at stoppe i sit forrige fodboldjob, da den politiske situation i Ukraine gjorde det umuligt at fortsætte som sportsdirektør i Metalist Kharkiv, hvor han blot nåede at være ansat i en måned.

Tidligere har Arnesen i ti år været sportslig ansvarlig i PSV Eindhoven, inden turen gik til Tottenham, Chelsea og Hamburger SV.

I sin aktive karriere optrådte nu 59-årige Arnesen for Ajax, Valencia, Anderlecht og PSV Eindhoven. I ungdomsårene spillede han for Fremad Amager.

Frank Arnesen nåede desuden at spille 52 landskampe og score 14 mål for Danmark fra 1977 til 1987. Han var med på det legendariske 1980'er-hold ved både EM i 1984 og VM i Mexico to år senere.

I mange år var Arnesen også nævnt som en seriøs kandidat til at overtage landstrænerjobbet efter Morten Olsen, men det har han afvist, at han har lyst til.

/ritzau/