Medie: Infantino holder fast i VM i Rusland og Qatar

Den nye præsident for Det Internationale Fodboldforbund (Fifa), Gianni Infantino, vil ikke forsøge at fravriste hverken Rusland eller Qatar VM-værtskabet i henholdsvis 2018 eller 2022.

De to nationer er ellers mistænkt for bestikkelse i forbindelse med tildelingen af værtskabet, men umiddelbart vil Infantino ikke ændre på værtskaberne.

Sky Sports fangede den schweiziske præsident efter en kendisfodboldkamp i Zürich mandag.

- Han (Infantino, red.) sagde, at Fifa vil fortsætte arbejdet med at afholde slutrunderne i Rusland og Qatar, skriver Sky Sports.

Ud over anklagerne om bestikkelse, som fortsat undersøges i den verserende Fifa-skandale, der i sin tid fik ekspræsident Sepp Blatter til at trække sig, har de to slutrunder været stærkt kritiseret.

Ruslands problemer omkring homoseksuelles rettigheder og racisme i fodbold har ført til kritik fra flere kanter, mens arbejdsforholdene for migrantarbejdere i forbindelse med klargøring af stadioner i Qatar har været voldsomt kritiseret.

Grundet det varme klima i Qatar vil VM-slutrunden i 2022 blive afviklet i vintermånederne i stedet for om sommeren, som det ellers er kutyme.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip