Medie: Komaramt prins vågnede op

Siden Johan Frisos tragiske skiulykke i februar har den hollandske kongefamilie bedt til, at prinsen ville vågne fra sin koma. Det ønske gik for nyligt i opfyldelse, skriver Billed Bladet.

Den ulykkesramte prins vågnede kort og smilede til sin hustru, fortæller fru Frisos gode ven, ærkebiskop Desmond Tutu.

Den hollandske prins har ligget i koma, siden en lavine begravede ham, mens han var på skiferie i februar. I tirsdags kunne Mabel Friso fejre sin mands 44-års fødselsdag på hospitalet i London.

Prinsesse Mabels egen 44-års fødselsdag blev fejret uden de store festligheder under dette års OL i London. Her blev hun fotograferet sammen med sine døtre, mens de heppede på hollandske sportsudøvere. Det skriver BT.

BT har efterprøvet de nye oplysninger hos det hollandske kongehus. Men herfra lyder det, at man ikke vil kommentere, og at man selv vil informere om ændringer i prinsens tilstand.

Og dertil tilføjer hoffets talsmand en nedslående kommentar.

- Desværre har prins Johan Frisos bror, kronprins Willem Alexander, i denne uge fortalt, at der ikke var nogen forskel i hans brors tilstand, siger hoffets talsmand.

Det er derfor ikke til at vide, hvorvidt Desmond Tutus kommentar om prinsens ændrede tilstand er baseret på en misforståelse.

Kilde: Billed Bladet, BT

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip