Medie: Laurent Blanc er færdig i Paris Saint-Germain

Skrevet af admin

23/06/2016

Dagens topnyheder

Franske Laurent Blanc er færdig som cheftræner for Paris Saint-Germain, oplyser det franske medie L'Equipe torsdag ifølge flere nyhedsbureauer.

Laurent Blanc forlængede sin kontrakt med klubben for yderligere to år i februar. Men efter et møde torsdag skulle han været blevet enig med klubben om at stoppe samarbejdet, og derfor kompenseres Laurent Blanc ifølge L'Equipe med hele 22 millioner euro (cirka 164 millioner kroner).

Laurent Blanc overtog trænerjobbet i 2013 efter italienske Carlo Ancelotti, og han har vundet tre franske mesterskaber i træk. I de to seneste sæsoner har han endda vundet begge nationale pokalturneringer i Frankrig samt det franske mesterskab.

Det er dog ikke lykkedes den ambitiøse klub at få den ultimative succes i Champions League, hvor klubben i tidligere i år blev ekspederet ud i kvartfinalen af Manchester City.

Laurent Blanc vandt som spiller VM med Frankrig i 1998, og han har også været landstræner i Frankrig fra 2010 til 2012.

Paris Saint-Germain har ikke bekræftet oplysningerne.

Mandag lød det dog fra Laurent Blancs agent, Jean-Pierre Bernes:

- Vi diskuterer med direktørerne i PSG, og det sker i en fremragende atmosfære fra begge sider.

- Enkelt sagt, så er der regler, som skal respekteres for at afslutte en kontrakt. Og de regler respekterer PSG, sagde Bernes ifølge AFP til den franske radiostation Europe 1.

Tidligere i juni lød det til den franske avis Le Parisien fra PSG-ejer, Nasser Al-Khelaifi:

- Spillerne, træneren, ledelsen - vi har brug for forandring og en ny cyklus.

Ifølge L'Equipe og spanske medier forventes den tidligere Sevilla-manager Unai Emery at blive ny cheftræner i den franske storklub.

/ritzau/