Medie: To mænd er dræbt i stor politiaktion i Paris

To mænd er blevet dræbt i en politiaktion i Frankrigs hovedstad, Paris, tidligt onsdag morgen. Det skriver avisen Le Monde på sin hjemmeside.

Aktionen, der udfolder sig i Paris-bydelen St. Denis, er angiveligt et led i jagten på Abdelhamid Abaaoud, der menes at være manden, der udtænkte en række blodige angreb i den franske hovedstad fredag aften.

Det skriver nyhedsbureauet AFP, der citerer en anonym politikilde for oplysningen.

AFP skriver samtidig, at mindst én person er dræbt i forbindelse med aktionen.

Tidligt onsdag morgen indledte fransk politi den omfattende aktion i bydelen, hvor beboere opfordres til at holde sig bag lukkede døre i deres hjem, da aktionen fortsat er i gang.

Flere medier skriver, at op mod tre mænd har barrikaderet sig i en lejlighed, der nu er omringet af politiet.

Angiveligt skulle Abdelhamid Abaaoud være i lejligheden, skriver det franske medie BFMTV.

Også den 26-årige Salah Abdeslam skulle befinde sig i lejligheden. Han formodes at være en af gerningsmændene bag angrebene i Paris, og en massiv jagt på ham har været i gang siden.

Yderligere en mand, der er eftersøgt af politiet i forbindelse med Paris-angrebene, skulle også være i den barrikaderede lejlighed.

Et ukendt antal politifolk er blevet såret af skud i forbindelse med politiaktionen, rapporterer flere medier, men der er ingen meldinger om dræbte betjente.

Ifølge bydelens borgmester, Didier Paillard, begyndte skud at falde omkring klokken 04.30 og lød fortsat klokken 06 onsdag morgen.

St. Denis er bydelen, hvor Stade de France ligger. Stadionet var et af målene for de blodige angreb fredag.

Myndighederne mener, at i alt ni gerningsmænd deltog i angrebene, som kostede 129 mennesker livet. Syv af de skyldige bag angrebene blev dræbt af politiet eller begik selvmord under angrebene.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip