Medie: Rory har droppet Wozniacki

Det er anonyme kilder tæt på Rory McIlroy, der fortæller independent.ie, at golfstjernen er gået fra Caroline Wozniacki.

- Ja, det er slut mellem dem. Det er en svær tid for dem begge, men det er det bedste i det lange løb, siger kilderne.

Forholdet skulle angiveligt have knaget i noget tid, og deres karrierer som elitesportsudøvere har udfordret forholdet.

Læs også: Wozniacki: Berømmelsen udfordrer parforholdet

- Nogle gange kan berømmelse føre til uventet opmærksomhed på dit privatliv. Især da mit forhold til Rory blev offentligt. Han er en af de bedste og mest berømte golfspillere i verden, og helt ærligt, så er det en udfordring at holde forholdet kørende, fordi vi begge har travle kalendere, skrev Wozniacki for nyligt i et åbent brev til hendes kinesiske fans.

Ifølge independent.ie postede Caroline Wozniacki for nyligt et billede af en sovende Rory McIlroy på Twitter, hvilket var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Rory. Og tennisstjernen tager angiveligt bruddet tungt.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Der var mange tårer. Hendes profilbilelde på sociale medier er stadig af de to i lykkeligere tider, men jeg kan fortælle dig, at de er ikke længere et par. Rory har dyb respekt for Caroline, og deres tid sammen har været god, men han føler, at det er tid til at komme videre. Og han ønsker hun alt det bedste, slutter kilden.

Dagens Gossip