Medier: Arsenal er tæt på at hente Leicester-topscorer

Premier League-klubben Arsenal forsøger at lokke succeshistorien Jamie Vardy til London forud for næste sæson. Det skriver en række troværdige kilder deriblandt britiske The Guardian.

Vardy scorede 24 mål i Premier League i den netop afsluttede sæson, hvor Leicester leverede en af historiens største overraskelser og vandt Premier League.

Undervejs i sæsonen slog Jamie Vardy en bemærkelsesværdig rekord: For første gang nogensinde i Premier Leagues historie scorede en spiller i 11 kampe i træk.

Jamie Vardy har efter sin fremragende sæson også fået debut for det engelske landshold, og han er endda blevet udtaget til EM i Frankrig.

Alligevel vil det overraske mange, hvis 29-årige Vardy tager til Arsenal. Først og fremmest fordi Arsenal-manager Arsène Wenger er kendt for helst at købe unge spillere, men også fordi, at Jamie Vardy har været selve billedet på Leicesters sæson.

Angriberen skrev i februar under på en ny kontrakt med Leicester, og da Leicester sensationelt vandt mesterskabet i maj, sagde Vardy:

- Vi har lige vundet ligaen og vi skal spille Champions League næste år. Jeg er glad for at være her, sagde han dengang ifølge nyhedsbureauet AFP.

/ritzau/

Dagens Gossip