Medier: De Gea-handel falder til jorden

Sommerens store transfersaga ser ud til at ende i en maveplasker.

Manchester Uniteds målmand David de Gea har hele sommeren været rygtet til Real Madrid, og mandag skulle de sidste detaljer på plads.

Men ifølge både Sky Sports og Reuters blev papirerne på handlen sendt af sted for sent i forhold til transfervinduets lukning, og derfor tyder alt på, at handlen falder til jorden.

De Gea havde ellers underskrevet kontrakten, og klubberne var nået til enighed om prisen, men det lykkedes tilsyneladende ikke at få papirerne frem til fodboldforbundet før midnat.

Det var en større kabale, som samtidig skulle sende Real Madrid-målmand Keylor Navas til United, men både De Gea og Navas må efter alt at dømme blive i deres respektive klubber.

Mens Navas nok vil fortsætte som førstekeeper i Madrid, er situationen noget mere vanskelig for David de Gea i Manchester.

United har i sommerens løb hentet den argentinske landsholdsmålmand Sergio Romero, og klubben har desuden den tidligere Barcelona-målmand Victor Valdés som reserve.

Da De Gea samtidig har kontraktudløb om et år, hvor han kan forlade Manchester United, uden at klubben får en krone for ham, kan vejen til spilletid se træg ud.

Som en sidste krølle på halen er den sammenbrudte handel endnu ikke bekræftet fra nogen af klubberne, så skulle papirerne alligevel få lov at smutte igennem, kan det være, alt går i orden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip