Medier hylder Barca efter storsejr

Det står klart efter fredag aftens opvisning i invitationskampen på Camp Nou, hvor Neymars tidligere klub Santos var de indbudte gæster til en venskabskamp. Barcelona var dog langt fra høflige værter, tværtimod. Et svagt Santos-hold blev kørt rundt af hjemmeholdet, der ser ud til at være på rette vej under den nye træner Tata Martino.

Da dommeren fløjtede af for den traditionsrige Joan Gamper Trophy, der har været arrangeret siden 1966, stod der 8-0 på tavlen efter 4-0 ved pausen.

Et vildt resultat, der naturligt fik de spanske fodboldskribenter til at svømme over i begejstring og forventning til en ny stor sæson for den katalanske fodbold-stolthed.

'Neymar og Messi kommer til at sætte liv i kludene' skriver Marca, selvom de to stjerner kun fik 16 minutter sammen på banen, fordi Neymar  først kom ind i anden halvleg, mens Messi blev skiftet ud efter 62 minutter.

- Kun 16 minutter, men nok tid til at se, at sammen kommer de til at få det sjovt, spår Marca.

El Mundo Deportivo mener, at Barcelona ser ud til at være forbedret i forhold til sidste sæson.

- Barca gjorde det klart, at man fortsætter det spillekoncept, som Pep Guardiola påbegyndte og Tito Vilanova fortsatte med. Man har genfundet det høje pres, som kvalte brasilianerne, boldene bliver spillet hurtigt rundt i Barcelona-stilen som førhen. God boldomgang og meget tætte kæder, skriver El Mundo Deportivo.

Også avisen Sport er begejstret over det nye Barcelona-hold:

'Tatas Barca debuterer med mambo', lyder overskriften.

- Barcas debut på Camp Nou var overvældende. Et uskyldigt Santos-hold var ingen match for et hold, der fandt tilbage til næsten glemte fornemmelser, og som bliver endnu bedre, når Messi og Neymar finder sammen, spår Sport.

Lørdag morgen er Barcelona taget afsted på en sæsonforberedende promotion-tur, der først bringer holdet til Israel og Palæstina, inden man rejser videre til Thailand og Malaysia.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip