Medierne giver store hug til Danmark

- I store perioder spillede Malta bedre end Danmark, der frem ad banen manglede fart og opfindsomhed, men til gengæld havde masser af håbløst upræcise i afleveringer. Nicklas Pedersen scorer mål i Belgien, men på landsholdet er han svaret på flegmatisk fravær af dræberinstinkt med speciale i at vende ryggen til mål og placere sig afventende ved bagstolpen, skriver han og påpeger, at selvom VM-drømmen matematisk lever, så kan den hurtigt bliver aflivet, når Armenien venter på tirsdag.

- Fortsætter det mod Armenien, som det var mod Malta, er vi ude af kampen om andenpladsen hurtigere end man kan stave til Mhktar... Mhtay... Mkhitaryan, skriver Morten Crone med henvisning til Armeniens stjerne Henrikh Mkhitaryan.

Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen var mildest talt heller ikke imponeret af det, han så i kampen mod upåagtede Malta:

- Danmark kunne slet ikke udnytte den drømmestart, som Leon Andreasen gav holdet, og det danske spil flød som en ridset grammofonplade. Selv ikke energien fra netop Leon Andreasen kunne få gang i et dansk pasningsspil. Til tider ren søvngængerfodbold uden at kunne sætte det fornødne pres på malteserne, skriver han.

Landsholdet begejstrede heller ikke Jyllands-Postens skribent, som kalder sejren 'ufortjent'.

- Danmark har vel aldrig tidligere hentet så ufortjent en sejr over så upåagtet en modstander. Vi tager den lige igen - en ufortjent sejr over nummer 134 på verdensranglisten, skriver avisen.

Dermed er der altså konsensus i den danske sportspresse om, at niveauet skal hæves betragteligt, hvis Christian Eriksen & co. stadig skal være i spil til en VM-billet efter kampen mod Armenien på tirsdag.

 

Dagens Gossip