Medina brød sammen under interview: Vrissede af sine fans

På et tidspunkt i sommer følte Medina sig så presset, at hun kom til at vrisse af sine fans.

Det undskylder hun mange gange, og episoden har mærket hende så meget, at hun kom til at græde under et interview om sagen.

Det er det nye nummer af Eurowoman, der bringer et interview med Medina, og her kommer man blandt andet ind på den pressede episode i sommer.

 Få mere energi, velvære og overskud - Klik her

- Jeg blev rigtig ked af det, lige inden jeg skulle på scenen på Roskilde. Jeg var meget træt, da jeg ankom, for jeg havde været oppe tidligt om morgenen og spille i Jylland hele dagen. På vej tilbage sad vi fast i det kæmpe regnskyl i flere timer, og jeg begyndte at få pres over, om vi kunne nå det.

- Da vi endelig ankom til festivalen, nåede jeg ikke at opholde mig i mediebyen i mere end fem minutter, så stod der folk omkring mig og ville have autografer og masede på. Jeg følte mig rigtig presset psykisk og havde bare ikke mere at give. Og her stod der pludselig en horde af mennesker. Det endte med, at jeg vendte mig om og vrissede ad dem: Ikke nu! Vent nu lige lidt, og så gik jeg derfra og begyndte at græde, fortæller hun til Eurowoman, mens stemmen begynder at bæve, og hendes øjne bliver røde.

Sekundet efter i interviewet begynder hun at  græde.

- Det er ikke rart at blive presset derud, hvor man kommer til at vrisse ad folk, der jo bare er glade for at se én. Og det gjorde mig så ked ad det, at jeg kom til at vrisse ad fans. Det kan du jo også se nu, siger hun og peger på tårerne, der triller frem.

- Jeg er virkelig følsom og kunne aldrig finde på at behandle mine fans dårligt, så den episode rørte mig meget. Derfra gik jeg så videre ind til backstage-området bag Orange Scene. Jeg var gået forbi de samme vagter flere gange allerede, og alligevel ville den ene se mit armbånd igen.

- Så jeg rakte bare armen ud uden at kigge, og så siger hun, vagten, da jeg er gået forbi, så højt, at jeg kan høre hende: Hold kæft, hvor er hun bare snobbet! Det var så småligt. Jeg sad alene resten af tiden, indtil jeg skulle optræde, fortæller Medina i interviewet med Eurowoman.

Dagens Gossip