Medina: Følte mig ikke helt tryg

Pop-divaen Medina rejser i øjeblikket rundt i Afrika, hvor hun sammen med Folkekirkens Nødhjælp skal sætte fokus på flygtninge og nogle af verdens fattigste, og besøgene i de kriseramte flygtningelejre påvirker sangerinden.

Det beretter "You and I"-sangerinden på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv fra Uganda.

- Denne morgen besøgte vi en lejr med 12.000 flygtninge, som indeholder 35 forskellige stammer.

- Ekstrem vold, voldtægter og konflikter finder sted her ugentligt, og jeg kan ærligt sige, at energien her i nogle få områder ikke er særlig behagelig sammenlignet med nogle af de andre steder, jeg har set, og jeg følte mig ikke 100 procent tryg. Så jeg gik fra gruppen for at gå tilbage til bilen, skriver sangerinden til billedet efterfulgt af blandt andre hashtaggene #Uganda, #Sydsudan og #Medina.

Hun skriver samtidig i sit opslag, at der dog er positive fremskridt at spore i flygtningelejren og understreger vigtigheden af det.

Medina har indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun skal fungere som ambassadør for organisationen, og sangerinden har igangsat kampagnen "Mevetion".

Kampagnens navn er en sammentrækning af ordene "Medina", "Motivation" og "Nation" og formålet er at motivere flere unge til at engagere sig i flygtningesituationen.

Se sangerindens opslag på Instagram her: https://www.instagram.com/p/BGggN1AS7A1/?taken-by=officialmedinamusic

Se flere billeder fra sangerindens tur her: https://www.instagram.com/p/BGemwuLS7OP/?taken-by=officialmedinamusic

Og her: https://www.instagram.com/p/BGewZwES7Jv/?taken-by=officialmedinamusic

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip