Medina: Jeg er bange for at fejle

Man kan med det blotte øje se, at det langt fra er en fejl, som den 30-årige sangerinde Medina har begået.

En ny makeup kollektion i samarbejde med Gosh ser den 16. oktober dagens lys i landets Matas-butikker, og det er med stjernen som den stolte frontfigur og produktudvikler.

- Jeg er hele tiden bange for at fejle, for jeg er enormt perfektionistisk og vil have, at tingene skal være i orden, siger Medina om at prøve kræfter med et nyt fag.

Få Christiane Schaumburg-Müller O’Connors skønhedstips på IN.dk

Dropper creme

Helt nyt er det dog ikke, for Medina bruger alverdens skønhedsprodukter, og sværger især til BB- og CC-cremer og kropsolie for at få en smuk hud.

Men det har været alfa og omega for hende, at alle produkterne er allergivenlige, fordi hun selv er meget allergisk. Alle kan derfor være trygge, når de bruger hendes nye lancering.

Samtidig har hun en klar forestilling om, hvad hun vil og ikke vil begive sig ud i, når det gælder skønhedsprodukter.

- Cremer er et meget avanceret område, og der er meget lort derude. Jeg har allerede en creme, som jeg er meget glad, og hvis jeg skulle lave én, så skulle det være den. Det fucker jeg ikke med, siger Medina.

Læs hvordan du bevarer hårfarven på IN.dk

Drømmer videre

Det har været helt naturligt skridt for hende at lave en makeup kollektion, for sangerinden har altid interesseret sig for mode og skønhed lige siden, hun var en barn og teenager.

Dengang var pengene små, og hun brugte blot, hvad hun havde for at ligne sine idoler, og derfor kunne et par ruskindsstøvler godt gøre det ud for et par Dr. Martens i en snæver vending.

I dag håber hun at nå ud til piger ligesom sig selv.

- Mine nye produkter er for alle, men det jeg har gjort, kan give meget til andre. Det kan give unge piger en drøm om at ville det samme, og jeg synes samtidig, der er lidt for enhver smag, siger Medina.

Arbejdet med Medina by Gosh har været en sjov tjans for Medina, men hun fortæller samtidig, at hun stadig går med en mere seriøs designerdrøm om en gang i fremtiden at lave tøj til mænd.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip