Medina knust: Se og Hør beskylder hende for at være utro

Den danske popsild, Medina, benægter pure, men vidnerne siger, hvad de nu engang siger, og anklagerne hænger i luften, skriver Senest.dk.

Det er ugebladet Se og Hør, der i denne uge kommer med historien om, at Medina angiveligt flettede læber med ekskæresten Xander Linnet ved en fest i Aarhus i weekenden. Bladet har billeder af de to sammen. Og de har udtalelser fra to vidner, der bestemt mener, at de så det famøse møs.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Det havde der jo som sådan ikke været noget galt ved – udover de klassiske komplikationer ex’ersnav ofte kan medføre – Hvis ikke lige det var fordi, at den 30-årige sangerinde jo som sådan kommer fast sammen med en hvis Christoffer sådan lige pt. Og at Xander også går og har sig en kæreste.

Benægter alt

Over for Ekstra Bladet benægter Medina da også, at episoden overhovedet skulle have fundet sted:

- Xander har en kæreste, og det har jeg også. Det er korrekt, at vi var til samme fest og samme efterfest på hotellet. Men vi snakkede knapt nok, og der var fyldt med andre festgæster på hotellet. Vi var aldrig alene eller prøvede på at blive det. Vi har ikke kysset overhovedet, siger Medina til avisen.

Og faktisk, går det hende utroligt meget på, at der er nogen, der overhovedet kan tro, at hun kunne finde på den slags:

- Jeg er SÅ knust. Jeg elsker kun én. Og det er Christopher, forsikrer hun.

Og når hun siger sådan, så må folk til festen jo nok have set forkert. Den slags er sket før…

Dagens Gossip